کاهش شنوایی ناشی از سروصدای زیاد (noise) :
توضیح شنوایی طبیعی داران در فصل 6 و 15 ارائه شد که بر حساسیت سمعک تهران صفیر قابل توجه گوش تأکید داشت. شنوندگان جوان و طبیعی انسانی قادر به تشخیص تغییرات فشار به کوچکی  pa 000020. (پاسکال) می باشند.اما گوش های ما همچنین کاملاً انعطاف پذیر هستند. ما قادر به تشخیص تغییرات میکروسکوپی فشار بوده و همچنین تغییرات فشار صدا با بیش از یک میلیون بار بزرگتر را بدون هیچ گونه آسیبی دریافت می کنیم. اگر حس لامسه ی شما از یک دامنه ی مشابه بیشتر توسعه یابد، شما قادر خواهید بود که یک پَر قرارگرفته بر روی دستتان را احساس کنید و همچنین می توانید وزن یک وانت بزرگ را بدون هیچگونه درد و جراحتی تحمل نمایید.
اما وقتی که یک گوش در معرض صداهای زیادی قرار می گیرد،ممکن است آسیب دیده یا پاره شود. اگر آسیب قابل توجه باشد، بیمار یک کاهش شنوایی ناشی از سروصدای زیاد » را تجربه خواهد کرد.تقریباً هر شخصی یکبار یا بیشتر، کاهش شنوایی بدلیل مواجهه با صدای اضافی را تجربه کرده است. شرکت در یک کنسرت موسیقی راک یا یک رویداد  ورزشی معمولاً  سروصدای کافی برای کاهش کوچکی در شنوایی با خود بهمراه دارند، اما این کاهش ها (صدمات) معمولاً بعد از چند دقیقه یا چند ساعت بازسازی می شوند. علائم این کاهش موقتی » شامل یک احساس پُر بودن یا فشار در ناحیه گوش، احساس صحبت کردن با صدای خفه » و اغلب وزوز گوش است. مواجهه با صداهای شدیدتر برای مدت طولانی تر می تواند منجر به کاهش دائمی شنوایی گردد.افرادی که در مشاغل پرسروصدا  مشغول به کارند، افرادی که از فعالیت های مبتکرانه ی پرسروصدا لذت می برند؛ مثل شکار یا تیراندازی و یا افرادی که به موسیقی های تقویت شده در بالاترین سطح صدا گوش می دهند، همگی در خطر کاهش چشمگیر شنوایی حسی-  عصبی بدلیل مواجهه با سروصدا هستند.
این فصل خصوصیات اساسی صدمات (کاهش های) موقتی و دائمی شنوایی بعلت مواجهه با سروصدا را مرور می کند. همچنین ترومای صوتی (Acoustic Trauma) و نقش مهم یک نوع سروصدای تفریحی(تیراندازی با اسلحه) را که بطور قابل ملاحظه ای در کاهش دائمی شنوایی انسانی نقش دارد شرح می دهد. این فصل بر اهمیت تظاهرات بالینی کاهش شنوایی تأکید داشته و فاکتورهایی را که می توانند به شنوایی شناس در تشخیص اینکه آیا سروصدا باید بعنوان یک عامل محتمل درنظر گرفته شود یا خیر، کمک کنند شناسایی می کند.(برای یک توضیح کامل،از مکانیزم های سلولی کاهش شنوایی ناشی از سروصدا (NIHL) به مطلب مروری هندرسون و همکارانش توجه فرمایید. 

منبع:

https://tehransafir.com

درباره ویژگی انواع سمعک

بررسی ویژگی ها و تکنولوژی انواع سمعک

کلینیک ارزیابی و سنجش شنوایی و تجویز سمعک

شنوایی ,کاهش ,یک ,های ,مواجهه ,فشار ,کاهش شنوایی ,مواجهه با ,افرادی که ,دائمی شنوایی ,ناشی از ,کاهش دائمی شنوایی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود پروژه مالی حسابداری roshannovin آموزش برتر سلامت کنتاکتور سه فاز و تکفاز دانلود رایگان فیلم چاپ دیجیتال ایران کهن قالیشویی در مشهد سرزمین فایل حامی و همراه شما تا کنکور